33 de gânduri despre „CONTACT

  1. salut! Caut si eu ceva melodii, scenete de paste pentru copii, m-as bucura enorm dak mati putea ajuta cumva.va multumesc si Domnul sa va binecuvinteze.

  2. Mulțumesc foarte mult pentru site-ul acesta! Este extrem de folositor și mi-e îmi place activitățiile voastre nespus de mult! Sper ca continuați sa-i puneți aici resurse pentru folosința altor biserici!

  3. as avea nevoie de materiale sau idei de lucru pt grupa de copii de la scoala duminicala.am cumparat setul de 8 ani de la amec si ce mai gasesc pe internet.aqm nevoie de idei sau orice lucru ce m-ar putea ajuta sa imbunatatesc lucrarea cu copiii! Domnul sa va binecuvanteze!

  4. Am inceput sa slujesc copiilor de la grupele de scoala duminicala in urma cu aproape 18 ani. Pe atunci nu se prea vorbea de material didactic bine pus la punct….fiecare se pregatea cum putea ( ferice de cei mai creativi!). Azi munca noastra e usurata enorm de mult. Multumesc Domnului pentru fiecare editura care tipareste materiale pentru scoala duminicala si pentru site-uri ca si acesta in care invatatorii pot schimba pareri, idei…

  5. Anca… nu am intrat de mult pe blog. Am ramas surprins…
    Doamne ajuta! Doamne da izbanda…
    Multe resurse si fain gandite…
    Trebuie mai mult promovat.
    Multumim Domnului pt dedicarea ta!

  6. Am dat de blogul tau cautand pe net resurse pentru copii. Eu slujesc la grupa de adolescenti, insa impreuna cu sotul meu realizam si buletinul lunar al bisericii, iar in fiecare numar am incercat sa scriu si o pagina pentru copii. Ma ajuta foarte mult reusrsele pe care le-ai pus aici. Daca avem permisiunea ta ne-ar placea sa le folosim la buletinul lunar, iar daca ai resurse si pentru grupele de adolescenti mi-ar prinde si mai bine. Daca imi permiti voi adauga blogul tau in lista mea de bloguri. Multumesc pentru munca depusa si Domnul sa te binecuvinteze si sa te rasplateasca.

    1. mă bucur să aud că ai găsit materiale utile, deocamdată nu am materiale foarte multe pentru adolescenţi, poate in timp o să găsesc. Ai permisiunea de a folosi materiale la buletinul lunar, dar îmi doresc undeva să specifici si adresa blogului http://www.grupecopii.wordpress.com, pentru că unele resurse sunt traduse si puse pe site doar cu cerere personala.

      1. Buna as dori si eu sa stiu niste jocuri crestine pentru nepotul meu micut daca poti sa ma ajuti

    1. # Pentru probleme legate de concurs mă puteţi contacta personal: SAMUEL CRISTIAN MUICĂ: 0722-204415, 0255-214529, email: muicasam@yahoo.com
      # ATENŢIE!!! Chestionarele cu întrebările pentru concurs, grilele de corectare, precum şi alte informaţii legate de concurs le veţi cere de la BARBURA DANIELA: 0722-317934, 0256-467456, 0356-105071, email: daniela_barbura@yahoo.com

  7. va rog sa mi trimitetiprograme cu copi si poiezi de pasti sintem penticostali va multumesc domnul sa va binecuvinteze pace

  8. Hallo!

    I found your message and I am very glad to see you have so much materials for children!
    God bless you in all.
    Evert (author of the Cursuri aplicate pentru povestitor si copil – in Holland).

  9. Anca multumesc de ajutor! …esti ca o sursa… sau mai bine zis un canal prin care Dumnezau isi distribuie binecuvatari pentru noi si pentru cei mici.

  10. te salut. stii te rog frumos ceva jocuri pentru un singur copil? din ce am vazut pe blogul tau am gasit jocuri mai mult pentru echipe 😀
    vreau sa particip intr-un proiect si am nevoie de idei, sfaturi, creativitate. multumesc frumos

  11. Melodia ZORII DIMINETII SE IVESC PE CER este foarte frumoasa daca cumva aveti negativul la ea si mi-l puteti vinde si mie va rog in numele lui Isus sa ma ajutati conteaza pt mine si pt copii pe care ii invat la biserica.Multumesc in numele lui Isus.

  12. sunt nou in lucrarea cu copii, sunt la grupa de varsta de la 10 -12 ani, deoarece biserica este tanara nu avem multa exeperienta si nici materiale, mi-as dori mult sa ma ajutati sa fac rost de un plan de lectii de scoala duminicala pentru preadolescenti, voi fi foarte recunoscator pentru orice ajutor. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  13. Hi

    I hope you understand some English. I run a site from Serbia, the site is in English but I translate much of the materials into Serbian. I was wondering if you would be interested in having them translated into Romanian?

    Do take a look at the site http://www.jesus-without-language.net/ and contact me if it would be of any help to your ministry.

    Blessings.

  14. am dat peste acest site intr-un moment in care mi se epuizasera toate materialele pentru orele de copii. mi-a fost de un real folos! Domnul sa va binecuvinteze!!

  15. Excelent site!!!!! De mare ajutor, bine gandit, materiale foarte utile! Doamne, cata nevoie aveam! Multumesc!!!!
    Daca aveti si scenete, serbari pentru prescolari, tare m-as bucura! Fiti binecuvantati pentru toata munca depusa!

Lasă un comentariu