Publicat în JOCURI

Joc recapitulativ albinute


Clic pe imagini pentru a le putea salva la calitate maximă.

Printeaza albinuta mai mica, si stupul mare. Pregateste intrebarile recapitulative din lectie, sau intrebari din Biblie sau versete si imparte in 2 echipe.

Metoda 1

Tine stupul la nivelul copiilor, la o distanta de 1,2 m. Printează pe carton si decupează albinuţa, leagă copilul care iese in faţă la ochi şi pune-l sa aseye albinuta pe stup. Pune punctaj de la 1 la 9, de sus in jos – pe fiecare rand. Noua puncte primeste echipa care pune albinuta exact pe intrarea in stup.

Metoda 2

Tine stupul la nivelul copiilor, la o distanta de 1,2 m. Printează pe carton si decupează 18 albinuţe (sau 20) şi la fiecare răspuns corect, pune la o echipă albinuţe in partea stângă, de la rândul de sus până la cel de jos, iar la cealaltă echipă ân partea dreaptă, tot de sus in jos. Echipa a cărei albinuţă ajunge prima la gura stupului câştigă.

Dacă o echipă răspunde greşit, nu lipeşti nici o albinuţă, la următorul răspuns corect lipeşti albinuţele de unde ai rămas.

Adaptează metodele în funcţie de cum reacţionează copiii la regulile aplicate pana acum, in functie de numarul lor. Se pot folosi si alte metode proprii. Daca ai si alte idei, lasa un comentariu.

7 gânduri despre „Joc recapitulativ albinute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s