Publicat în JOCURI

Familia lui Avraam – Joc recapitulativ


Documentul care conţine cardurile cu întrebări familia lui Avraam .

Model de card

card11 model panou

Model de panou cu buzunare pentru întrebări.Pe un carton A3, lipiţi plicuri mici colorate sau lipiti cu banda adezivădoar pe laterale si dedesupt, cartonase colorate, mai mari decat dimensiunea cardurilor. Scrieţi numere pe ele, de la 1 la 30 (câte un pacheţel pentru fiecare intrebare).

Puneţi cardurile amestecate inpacheţele, împărţiţi copiii in două echipe echilibrate, şi pe rând, din fiecare echipă, va veni un copil, alege un număr, citeşte întrebarea din acel loc şi răspunde, cu ajutorul echipei dacă e nevoie, la întrebare. Asigură-te că toţi copiii au ales câte un număr, dacă sunt maxim 30 de copii in toată grupa, dacă nu alege pe cineva să vină în faţă.

Dacă echipa nu ştie răspunsul la o întrebare, pune întrebarea la loc, dar schimbă-i locul, fără ca ei să ştie unde e acum.

Pune câte un punct pentru fiecare răspuns corect, sau steluţă 🙂 şi nimic pentru răspuns greşit. Scopul final al jocului este de a rămâne întipărite cunoştinţe despre familia lui Avraam, şi lucruri care le putem învăţa din viaţa membrilor acestei familii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s