Publicat în JOCURI, RUGĂCIUNE

Cum este Dumnezeu Tatăl? joc, planşe indemn rugaciune, temă practică


Jocul este tradus din limba engleza şi cu designul modificat, varianta originala se afla pe site-ul www.scripturelady.com

Jocul complet  în format pdf  joc Tatal download

Două, din cele 10 cartonaşe:

god4

Cartonaşele cu 10 lucruri despre Dumnezeu Tatăl se pot folosi la îndemn rugăciune, la o lecţie sau sub formă de joc.

.

Reguli joc 1:

1.  Împarte copiii în două echipe. Dă la fiecare câte 10 cartonaşe (în acest caz printezi două seturi de cartonaşe mici) sau cinci la o echipa şi cinci la alta, în funcţie de timp.

2. Fiecare echipă ţine cartonaşele cu faţa în jos, până când liderul spune START. În acel moment se întoarce un cartonaş, membrii echipelor caută versetul in Biblie şi notează pagina unde l-au găsit. După ce au terminat de scris întorc alt cartonaş. Echipa care găseşte prima toate atributele, câştigă.

3. Pentru a verifica dacă paginile sunt scrise corect, liderul caută de acasă şi îşi notează pe o foaie paginile corecte.

.

Reguli joc 2:

  1. Împarte la fiecare echipă câte două cartonaşe.
  2. Jocul durează 7 min, cine scrie cele mai multe nume şi corecte în fucţie de temă, câştigă. Scopul jocului este de a face legătura între viaţa personajelor şi modul în care Dumnezeu s-a purtat cu aceştia.
  3. Pune-i să scrie personaje din Biblie faţă de care Dumnezeu s-a purtat aşa. (De ex. Tatăl binecuvintează copiii Lui: Avraam, Iosif, Solomon, etc.)

.

Temă practică:

  1. Pentru cei mai mari, dă la fiecare câte un cartonaş acasă, să caute în timpul săptămânii alte versete din Biblie care să exprime acelaşi mesaj.
  2. Tot pentru cei mari, dă-le un singur cartonaş şi pune-i să scrie personaje din Biblie faţă de care Dumnezeu s-a purtat asa. (De ex. Tatăl binecuvintează copiii Lui: Avraam, Iosif, Solomon, etc.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s