Descarcă fisierul in format pdf cu jocul complet joc versete noi

bucurie ieremia 17 cu 9

  1. Imparte copiii in 2 echipe
  2. Printează două exemplare din versetul principal – cate un exemplar pentru  fiecare echipa (sau scrie pe cartonase cuvinte din alt verset memorat ). Poţi printa versetul pe foi colorate, arată mult mai bine  sau colorează literele in alb.
  3. Printează versetul 2 într-un singur exemplar (sau scrie pe cartonase un verset pe care l-ati invatat deja la intalnirile precedente)
  4. Decupează cartonasele cu fiecare cuvânt din versete. Pregăteşte pentru fiecare echipă un set de cartonase cu toate cuvintele amestecate din versetul Habacuc 3:18.
  5. Formezi un teanc in care sa fie toate cuvintele amestecate din versetul nr. 2. Îl imparti in doua teancuri cu numar egal de cuvinte – rămâne referinţa pe care o ţine liderul.
  6. Fiecare echipa primeste un set de cartonase care contin toate cuvintele din versetul principal si jumatate din cuvintele din versetul nr.2., foarte bine amestecate.
  7. Fiecare echipă trebuie să aleagă cuvintele corecte si sa formeze versetul principal, in ordine corecta. Echipa care termina prima castiga.
  8. La final, dupa ce ambele echipe au format versetul principal, aranjează impreuna versetul nr.2

.

Fişierele sunt publicate pentru a fi folosite la grupe de copii, sau in familie. Nu pot fi vândute fără acordul autorului.

Reclame